Gezichtsmaskers

Het is belangrijk om u huid goed te verzorgen. De huid  in uw gezicht wordt de hele dag blootgesteld aan weer en wind en kan dus wel wat extra verzorging gebruiken, bijvoorbeeld door onze gezichtsmaskers.

Voor iedere behandeling geldt dat ze het meeste resultaat hebben als u uw huid thuis de juiste gereedschappen geeft. Dit doormiddel van de juiste huidverzorging. Hiermee versterkt u de werking van de behandeling en blijven de resultaten langer zichtbaar. Vraag advies aan uw schoonheidsspecialiste!

Milchton mask

€ 7,50

Een intensief kalmerend masker voor de gevoelige huid. Ideaal na b.v. zonnebrand. Dit masker kalmeert een geprikkelde en geïrriteerde huid onmiddellijk en op intensieve wijze.

Collageen Biomatrix Vliesmasker

€ 20,-

Een speciaal vliesmasker met natuurlijke colageenvezels voor een intensieve behandeling van de droge, gedehydrateerde huid met rimpels en elasticiteitsverlies. Dit masker verstevigd de huid met gevriesdroogd collageen en versoepelt de huid met hyaluronzuur en zorgt voor een strakke en gladde huid.

Thermo modellage masker

€ 20,-

Een zeer aangenaam warm gipsmasker, bestemd voor elk huidtype. Het aangename warmte effect zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de opname van werkstoffen verhoogd.

Firming Algen Peel-off masker

€ 20,-

Een zeer verfrissend, verkoelend peel off masker met algen extracten bestemd voor de droge gedehydrateerde huid met rimpels en elasticiteitverlies. Dit masker verstevigd en maakt de huid strak en geeft haar rozige frisheid.

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This