Prijslijst

Bij Schoonheidssalon Dokkum kunt u terecht voor vele gevarieerde (anti-aging) behandelingen aangepast op uw huidtype. Tijdens het bezoek aan Schoonheidssalon Dokkum bent u degene die telt. Hieronder treft u onze compleet overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Gezichtsbehandelingen

Babor Young Treatment (30 min.)

€ 27,50

Reinigen met gel & tonic/foam, scrubben met mild peeling of deep pore cleansing mask, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Babor Silver Treatment (60 min.)

€ 52,50

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, peeling, doorbloedingsmasker, mild peeling, comedonen verwijderen, epileren, verzorgend masker en afsluitende verzorging.

Babor Gold Treatment (90 min.)

€ 69,50

Deze behandeling is een heerlijke belevenis voor uw huid en een echte energiecocktail. Hierbij wordt gekeken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft en hier worden natuurlijk de producten op aangepast!

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, epileren, een heerlijke Babor-ampul, massage van gezicht en decolleté met Skinovage crème, een masker en afsluitende verzorging met een lichte dagmake-up.

Babor Diamond Treatment (90 min.)

€ 99,50

Deze gezichtsbehandeling is een zeer luxe anti-aging behandeling. Vanaf ons 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Oorzaken daarvan zijn onder andere uv-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen er voor dat de huid droger en dunner wordt, stevigheid verliest en zich langzaam regenereert. Met de anti-aging serie HSR bestrijdt Babor de huidveroudering met de combinatie van high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen (het HRS-lifting complex). Dit geeft de huid nieuwe energie en verbetert de huidelasticiteit.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, epileren, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen en onderarmen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, HSR-ampul, HSR-gezichtsmassage, HSR-faceline- en -crème-masker en de HSR-liftingcrème als afsluitende verzorging.

Doctor Babor (60 min.)

v.a. € 60,-

Dit is een behandeling samengesteld uit de meest hoogwaardige cosmetische producten om als probleemoplosser aan te bieden naar gelang uw huidprobleem. Denkt u bijvoorbeeld aan acné of eczeem.

Babor Sea Creation (120 min.)

€ 199,-

In deze behandeling smelten buitengewone verzorgingsproducten met uitstekende schelpen en kostbare unieke stenen uit de wereldzeeën samen tot een weergaloos intensief werkzaam beauty-event, de magie uit de zee.

Babor Reversive Treatment (120 min.)

€ 140,-

Reversive, morgen mooier dan gisteren Beleef de heerlijke reversive anti-aging behandeling op een hele intensieve wijze, in een buitengewone behandeling met verwennende massage.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, doorbloedingsmasker, fruitzuurpeeling, lipvolume-plukmassage, dual reversive-serum, lifting touch massage, musculaire ontspanning, oogverzorging, reversive masker en een afsluitende reversive verzorging inclusief make-up.

Babor for men (60 min.)

€ 55,-

Een heerlijke behandeling speciaal voor de mannen, ontneemt een vermoeide vale huid de “bleke kleur van het binnen zitten”. Voor een frisse krachtige en energieke teint.

Extra in uw gezichtsbehandeling

Ampullencrash

Crash van 5 ampullen met een 8x sterkere werking dan crème. Deze vullen alle tekorten aan in de huid en maken de huid zacht en soepel.

Mini crash kuur (3-5 ampullen): € 15,- tot € 25,- extra bij elke behandeling
Maxi crashkuur (5-10 ampullen): € 25,- tot € 50,- extra bij elke behandeling

Gezichtsmaskers

Milchton mask

€ 7,50

Een intensief kalmerend masker voor de gevoelige huid. Ideaal na b.v. zonnebrand. Dit masker kalmeert een geprikkelde en geïrriteerde huid onmiddellijk en op intensieve wijze.

Collageen Biomatrix Vliesmasker

€ 20,-

Een speciaal vliesmasker met natuurlijke colageenvezels voor een intensieve behandeling van de droge, gedehydrateerde huid met rimpels en elasticiteitsverlies. Dit masker verstevigd de huid met gevriesdroogd collageen en versoepelt de huid met hyaluronzuur en zorgt voor een strakke en gladde huid.

Thermo modellage masker

€ 20,-

Een zeer aangenaam warm gipsmasker, bestemd voor elk huidtype. Het aangename warmte effect zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de opname van werkstoffen verhoogd.

Firming Algen Peel-off masker

€ 20,-

Een zeer verfrissend, verkoelend peel off masker met algen extracten bestemd voor de droge gedehydrateerde huid met rimpels en elasticiteitverlies. Dit masker verstevigd en maakt de huid strak en geeft haar rozige frisheid.

Microdermabrasie

Losse behandeling (60 minuten)

€ 99,-

Kuur van 3 behandelingen

€ 280,-

Kuur van 6 behandelingen

€ 530,-

Ultra-sound behandeling

€ 20,-

Micro-Needling

Losse behandeling (60 minuten)

€ 120,-

Kuur van 3 behandelingen

€ 324,-

Kuur van 6 behandelingen

€ 612,-

Spot Reducer

Eerste behandeling tot 3 vlekken

€ 40,-

Elke bijkomende vlek

€ 10,-

Verven & Epileren

Epileren

€ 13,50

Wimpers verven

€ 13,-

Wenkbrauwen verven

€ 12,-

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 22,50

Wimpers & wenkbrauwen verven/epileren

€ 34,50

Harsen

Bovenlip

€ 9,95

Bovenlip tijdens behandeling

€ 7,50

Bovenlip & kin

€ 17,95

Bovenlip & kin tijdens behandeling

€ 14,95

Bovenlip, kin & wangen

€ 24,95

Oksels

€ 17,95

Bikinilijn

€ 19,95

Onderbenen

€ 24,95

Gehele benen

€ 42,50

Rug

€ 34,95

Permanente make-up

Permanente make-up is uitermate geschikt voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, vrouwen met weinig wenkbrauw, voor vrouwen die veel sporten, voor vrouwen die brildragend zijn en niet meer de perfecte eyeliner kunnen aanbrengen, voor vrouwen die een allergie hebben voor make-up, ga zo maar door. Permanente make-up is een techniek waarbij ervoor gezorgd wordt dat de vrouw er ieder moment van de dag perfect uitziet!

Eyeliner boven

€ 175,-

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, voortekenen van de eyeliner, kleurkeuze, de pigmentatie en na +/- 5-6 weken een nabehandeling.

Eyeliner onder

€ 150,-

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, voortekenen van de eyeliner, kleurkeuze, de pigmentatie en na +/- 5-6 weken een nabehandeling.

Eyeliner boven en onder

€ 250,-

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, voortekenen van de eyeliner, kleurkeuze, de pigmentatie en na +/- 5-6 weken een nabehandeling.

Wenkbrauwen

€ 250,-

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, voortekenen van de wenkbrauwen, kleurkeuze, de pigmentatie en na +/- 5-6 weken een nabehandeling.

Hairstroke wenkbrauwen

€ 299,-

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, voortekenen van de wenkbrauwen, kleurkeuze, de pigmentatie en na +/- 5-6 weken een nabehandeling.

Bijwerken

Wanneer u permanente make-up na een jaar wilt laten bijwerken dan kost dit € 75,-.

 

Pedicure & Manicure

O.P.I. GelColor behandeling

€ 32,50

Manicure by O.P.I.

€ 42,50

Paraffine handpakking

€ 14,95

Pedicure behandeling

€ 29,95

Make-up

Het is ook mogelijk om de bruidsmake-up thuis te laten verzorgen (tegen meerprijs).

Dag make-up

€ 24,95

Bruidsarrangement

€ 124,95

Complete gezichtsverzorging met een proef make-up ongeveer een week voor de trouwdag en bruidsmake-up op de trouwdag.

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up

€ 69,95

Zonnestudio

Share This