Zonnebank met resultaat

Wij werken met de professionele zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1.

Devoted Creation

Daarnaast beschikken wij over de producten van Devoted Creation. Devoted Creations is gebaseerd op Aloë Vera en zorgt voor een soepele en zachte huid. Deze bruiningsversnellers zijn speciaal voor de verzorging van uw huid voor de zonnebank.

Afspraken

Je mag gerust bij ons binnen lopen maar verstandig is om even te een afspraak in te plannen via de afsprakenmodule. Dan weet je direct of de zonnebank beschikbaar is en dat voorkomt dat je moet wachten.

Studio 1

De Ergoline Classic 450, de compacte zonnebank met talrijke features uit de high-end klasse: Hierdoor krijgt u een uitstekende bruiningservaring. Het ergonomisch gevormde ligvlak, de overzichtelijke aanduiding op het bedieningspaneel en de ruime instaphoek zorgen ervoor dat u uiterst comfortabel kunt zonnen.

Studio 2

Ergoline Avantgarde 600: een topzonnebank die aan al uw wensen voldoet. Dankzij het speciale ergonomisch gevormde ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt uw gewicht gelijkmatig verdeeld. U ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint.

Hygiëne

Onze zonnebanken worden na ieder gebruik gereinigd. Er ligt altijd een schone handdoek voor u klaar.

Share This